Sider

søndag 21. november 2010

Rolige dager

Helga har vært rolig og avslappende for Gulli,tror hun trengte det etter en maraton uke!
Vi øver på innkalling,som går bra når det er meg, hun  får noen go biter da,men Stefan sliter litt mere med det,så han må nok fram med go biter han også!
Hun biter ganske så hardt av og til,og her en dag fikk hun en liten jente som vi er i slekt med til å gråte,så nå er det null toleranse på biting,da puffer vi henne vekk og overser henne en stund,eller inn i buret, det har blitt litt bedre!
I dag har vi vært på tur nede ved sjøen,deilig at hun får springe fritt og boltre seg i naturen:)
Nå tar vi på halsbandet når hun skal ut på tur slik som i dag,da håper jeg at hun vil forbinder det med noe positivt til slutt:) selv om hun går fritt,så må vi bare begynne å venne henne til det nå.Det er fremdeles grusomt for henne å ha det på! Snart må vi prøve med band også,kan tenke meg at det blir full protest!

I dag skal vi i et selskap på en kafe,så da må hun vere i buret i bilen en stund,det går veldig bra når vi kjører så håpe det ikke blir for mye pistring,vi får gå ut ofte å hilse på!
Tissematten fungere ganske bra,så nå er det sikkert snart slutt på tissing inne også!

Gulli er en kosejente som får masse oppmerksomhet,ligger i sofan og får masse kos! Hun er bare til å spise opp:) Hun er glad i folk og spesielt barn,hun får god trening på å møte nye folk,plasser og opplevelser når hun er med Stefan på jobb!

Hun har vokst masse,og blitt en god del tyngre,pelsen har blitt litt fyldigere rundt nakken. Halen er mye mørkere enn resten av pelsen,nesten svart,så skal bli spennende å se hvordan hun blir:)

1 kommentar:

  1. Huff da, så dumt at Gulli biter litt..Heldigvis går valpebitingen fort over, men det gjør jo så vondt med de skarpe tennene!!

    Lurt å ha på halsbåndet når hun skal ut å leke1 Tar nok ikke lenge før hun vil ha på seg halsbåndet da!

    Lykke til med innkallingen!!

    SvarSlett

Om meg

Bildet mitt
Dette er en blogg for å dele opplevelser og bilder av Gulli, først og fremst til hun som vi kjøper kvalpen av, Marianne Velle,men også for å bli kjent med andre som har islandshund og deres erfaringer:)

Følgere

Bloggurat