Sider

lørdag 13. november 2010

en fin dag!

I dag har vi vært på en liten skogstur jeg,Malene og Gulli,det var kjempegøy! Gulli storkoste seg.
Hun er helt propell fra det sekundet hun våkner til fram til ca tolv tiden,da roer hun litt mere ned,så på kvelden er det mest søving og ikke så veldig sosial:) så hun trenger nok en del aktivitet på formiddag!

På impuls så traff vi Tinka,islandshunden til søstra til Stefan,det møte gjikk veldig bra,hun var helt rolig og skjønte nok at hun var kvalp,de lekte seg sammen,Gulli syns sikkert det var stas å møte en hund igjen:)  de fikk springe i snøen sammen,og Gulli knurret og skulle tøffe seg mot henne!!skulle  tatt bilde,men hadde ikke med kamera da:(

En venninne fra Island kom å hilste på i dag..hun sa at Gulli var et guttenavn på Island!! hmm..jaja,det får bare ver slik nå da;)

1 kommentar:

  1. Så gøy for Gulli å treffe andre islendere! Her er det bare regn, så kos dere masse i snøen!

    Så Gulli er et guttenavn?? haha, jaja, ikke bare bare! Men i følge google translate så betyr det også GULL, og Gulli er vel uten tvil verdens herligste GULLunge ;)

    SvarSlett

Om meg

Bildet mitt
Dette er en blogg for å dele opplevelser og bilder av Gulli, først og fremst til hun som vi kjøper kvalpen av, Marianne Velle,men også for å bli kjent med andre som har islandshund og deres erfaringer:)

Følgere

Bloggurat